Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart noemen Nederlands elftal-uitblinker die 'aanvallers beter maakt'

Laatste update:

"Het gemak waarmee hij speelt, het lijkt allemaal heel eenvoudig", aldus Pierre van Hooijdonk na afloop van de wedstrijd. "Er komen geen dubbele scharen aan te pas, hij heeft zoveel onderscheppingen en geeft zelden een bal weg."

"De eerste helft speelde hij met een honderd procent pasnauwkeurigheid, dat veranderde een beetje in de tweede helft. Maar deze ballen tussen de linies", wijst de analyticus op de kracht van de PSV'er. "Daar versnel je écht het spel."

Van Hooijdonk is vooral onder de indruk van Schoutens rol bij de openingstreffer van Gakpo. De controleur kapte zijn man uit en speelde met een perfecte, strakke pass tussen de linies Xavi Simons aan.

Simons bediende Cody Gakpo, die zijn man opzocht en verschalkte, en keihard uithaalde in de korte hoek: 0-1.

"Deze actie vind ik geweldig", begeleidt Van Hooijdonk die bewuste beelden. Rafael van der Vaart deelt de lezing van zijn tafelgenoot volledig. "Door deze passes maakt hij Xavi Simons beter, hij maakt die aanvallers beter."

"Hij voedt ze, in plaats van dat hele tikkie breed, tikkie breed. Daar wordt je soms wel eens doodziek van. Want daar gebeurt het uiteindelijk. En dan naar de zijkant, want daar heb je ruimte", besluit de oud-Ajacied.

Meer nieuws

Ajax beloont talent met nieuw contract: 'Brok in de keel, traantje bij moeder'
3
Van Hooijdonk ziet Nederland Europees kampioen worden: 'Dat denk ik echt'
13
FC Barcelona staat perplex om vermeende PR-stunt van zaakwaarnemer
9
Leiding van AS Roma komt met zeer slecht nieuws voor Rick Karsdorp
16
Mats Wieffer vliegt naar Engeland om transfer naar Brighton af te ronden
105
Erik ten Hag wil Nederlandse enclave uitbreiden en meldt zich bij Ajax
43

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties