Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Van Basten na Roemenië - Nederland: 'De man leert snel, heel snel! Dat is prettig'

Laatste update:

"De beste op het veld? Malen, die twee keer scoort als invaller, en Gakpo was natuurlijk beslissend. Die twee zou ik als eerst noemen", aldus Van Basten. Gakpo maakte de prachtige eerste treffer en bereidde de tweede goal voor met een assist vanaf de achterlijn.

Van Basten was na de wedstrijd tegen Frankrijk (0-0) kritisch op Gakpo, die een moment voorbij liet gaan om een hakballetje te geven op Jeremie Frimpong. Laatstgenoemde zou daardoor vogelvrij komen te staan.

"Maar de man leert snel", zegt Van Basten na de wedstrijd tegen Roemenië. "De man leert echt snel. Het was dit moment tegen Frankrijk waarvan ik zei: hij moet hem nu hakken. Dat deed hij dus niet."

"Maar nu vandaag is hij bij de les", zegt Van Basten, die Gakpo op het juiste moment een hakje zag geven op Joey Veerman. "Hoppa, en deze moet hij maken met binnenkant voet. Maar de man leert snel, dat is heel prettig om te zien."

Situatie 1: Gakpo verzuimt tegen Frankrijk om Frimpong met een hakje vrij te zetten. Situatie 2: Gakpo geeft tegen Roemenië het perfecte hakje op Veerman.

Bart Vriends, die eveneens aanwezig is in het praatprogramma NOS Studio Fußbal, is onder de indruk van Gakpo. "Bij Gakpo is elke bal die hij krijgt aan de linkerkant van het veld gevaarlijk, omdat hij met zijn rechterbeen naar binnen kan passeren", zegt Vriends, die van Sparta Rotterdam is overgestapt naar Adelaide United.

Op rechts heeft Nederland niet zo'n speler als Gakpo, ziet Vriends. "Dat we dat aan de andere kant niet hebben blijft wel jammer. Dat zou ons nog een extra wapen geven. Er zijn wel vijf of zes spelers die daar kúnnen spelen, maar eigenlijk liever niet."

Van Basten: "Je hebt dan eigenlijk een linkspoot nodig hè?" Vriends: "Ja, maar die hebben we op dit moment gewoon niet."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

PSV doet 'verwoede poging' om groot talent los te weken bij Bayer Leverkusen
3
Turkse bond ontkent dat Merih Demiral geschorst is voor kraker tegen Oranje
138
Ajax beloont talent met nieuw contract: 'Brok in de keel, traantje bij moeder'
8
Van Hooijdonk ziet Nederland Europees kampioen worden: 'Dat denk ik echt'
23
FC Barcelona staat perplex om vermeende PR-stunt van zaakwaarnemer
18
Leiding van AS Roma komt met zeer slecht nieuws voor Rick Karsdorp
19

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Reacties