Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax gaat dolende tegenstander vanavond pijn doen via standaardsituaties

Laatste update:

O Heracles Almelo won slechts één van de laatste vijftien thuisduels met Ajax in de Eredivisie (drie gelijk, elf verloren): de ontmoeting van vorig seizoen (2-1 in augustus 2017).

O Heracles hield Ajax eerder dit seizoen op 1-1; de club wist één keer eerder ongeslagen te blijven tegen de Amsterdammers in een Eredivisieseizoen (1-4 en 1-0 in 1964/65).

O Heracles Almelo pakte in de laatste tien speelronden minder punten dan elk ander team (6), terwijl alleen PSV (30) en Ajax (25) meer punten pakten dan de Almeloërs in de eerste tien duels (20, met Feyenoord).

O Alleen Ajax (12 keer) scoorde dit Eredivisieseizoen vaker van buiten het strafschopgebied dan Heracles (11 keer); de enige goal van de Almeloërs eerder dit seizoen tegen Ajax was ook van buiten de zestien.

O Geen team voerde dit seizoen meer wijzigingen door in de basisopstelling dan Heracles (38, met PEC Zwolle), dat in de laatste tien speelronden geen opeenvolgende competitieduels met dezelfde elf startte.

O Ajax scoorde alleen in 1966/67 (77) en 1985/86 (80) vaker in de eerste twintig Eredivisie-speelronden dan dit seizoen (72 keer).

O Geen ploeg scoorde dit Eredivisieseizoen vaker uit standaardsituaties dan Ajax (17 keer, net als PSV), terwijl er geen ploeg meer goals incasseerde uit dode spelmomenten dan Heracles (18).

O Van alle spelers die dit seizoen tot minimaal 25 balcontacten in het vijandelijke strafschopgebied kwamen, noteerde niemand zo'n hoog percentage van al zijn balcontacten in de zestien van de tegenstander als Kasper Dolberg (19 procent - 61 van de 313) en Klaas-Jan Huntelaar (19 procent - 60 van de 308).

O Hakim Ziyech, die zijn 100e Eredivisiezege kan boeken in zijn 184e wedstrijd, was in zijn laatste zes competitieduels direct betrokken bij elf doelpunten (6 goals, 5 assists).

Heracles Almelo - Ajax eindigt in een...

Meer nieuws

Albers onthult details over inhoud van contract dat Ajax aan Misehouy voorlegde
13
'Italiaanse club meldde zich bij Ajax voor Taylor, Alex Kroes weet er alles van'
20
De Mos voorspelt het astronomische bedrag dat PSV voor Bakayoko gaat ontvangen
26
Pak 4,8x je inzet als Uitblinker De Jong minstens 2 keer scoort voor PSV!
0
Albers reageert live op tv op geruchten over terugkeer Van de Beek naar Ajax
44
Messi wendt zich tot camera om frustratie over curieuze spelregel te uiten
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties