Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax gaat met twee nieuwe gezichten op jacht naar eerherstel tegen Napoli

Laatste update:

Door het ontbreken van Tadic schuift Steven Bergwijn weer naar de linksbuitenpositie. Mohammed Kudus (spits) en Steven Berghuis (rechtsbuiten) completeren het aanvalstrio. Daley Blind vormt bij Ajax opnieuw het hart van de defensie met Jurriën Timber. Calvin Bassey fungeert net als in de met 2-4 gewonnen uitwedstrijd tegen FC Volendam als linksback.

Op het middenveld is weer eens een basisplek ingeruimd voor Klaassen. De loper ziet Kenneth Taylor en Edson Álvarez naast zich staan. Klaassen mocht afgelopen zaterdag tegen Volendam een half uur invallen en scoorde in de blessuretijd op aangeven van de eveneens ingevallen Francisco Conceição. Het is voor de Oranje-international zijn eerste basisplaats van het seizoen in de Champions League. Verdeeld over de eerdere drie groepsduels deed hij in totaal een halfuur mee.

Ajax is gebaat bij een goed resultaat tegen Napoli en moet met het oog op eventuele overwintering in de Champions League bovendien hopen op medewerking van Rangers FC, dat het om 21.00 uur in eigen huis opneemt tegen Liverpool. De ploeg van trainer Luciano Spalletti is bij een overwinning verzekerd van de knock-outfase. De Italianen zijn niet te stoppen dit seizoen en wisten voor het eerst in de clubgeschiedenis de eerste drie groepsduels in het miljoenenbal te winnen. Ook in de Serie A gaat het Napoli met de koppositie voor de wind.

Opstelling Napoli: Meret; Di Lorenzo, Kim, Jesus, Olivera; Anguissa, Lobotka, Zielinski; Lozano, Raspadori, Kvaratskhelia.

Opstelling Ajax: Pasveer; Sánchez, Timber, Blind, Bassey; Álvarez, Taylor, Klaassen; Berghuis, Kudus, Bergwijn.

UEFA Champions League
Napoli
4 - 2
Ajax
Napoli - Ajax:

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Rayo Vallecano
7
Live meepraten in LaLiga: Villarreal - Real Madrid
0
Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
19
Kramer rookt sigaar en zingt bekend Feyenoord-liedje in kleedkamer van RKC
0
Kudus brengt spanning in titelstrijd terug met weergaloze omhaal tegen City
11
NEC-smaakmaker Tjaronn Chery is al medisch gekeurd bij nieuwe club
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties