Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax gaat nieuwe samenwerking aan: 'Belangrijke stap voor onze club'

Laatste update:

De club uit het Midden-Oosten is de volgende die zich aansluit bij Ajax' 'wereldwijde netwerk van clubpartnerships'. Eerder gingen de Amsterdammers al samenwerkingsverbanden aan met het Chinese Guanghzou R&F FC (de nieuwe werkgever van Giovanni van Bronckhorst), het Japanse Sagan Tosu en het Australische Sydney FC. De samenwerking met Sharjah zal in eerste instantie drie jaar duren en er is een optie in het contract opgenomen voor nogmaals drie jaar.

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

'2019, You were Amazing!'

"Dit is een belangrijke stap voor onze club. We zijn erg blij om deze overeenkomst aan te gaan met de beste jeugdacademie ter wereld. We kijken uit naar de samenwerking om onze voetbalacademie in Sharjah FC verder vorm te geven door de beste trainingsmethoden en nieuwste wereldwijde technieken te implementeren om een unieke generatie voetbalspelers op te leiden", reageert Mohsim Musabah, voorzitter van Sharjah, opgetogen.

Algemeen directeur Edwin van der Sar van Ajax spreekt van een 'volgende stap' voor zijn club. De oud-doelman is blij dat de samenwerking nu officieel bekrachtigd is: "Ons doel is om samen een sterke jeugdopleiding neer te zetten, de talenten daar naar een hoger niveau te tillen. Ajax heeft de laatste jaren flinke stappen gemaakt in het delen van kennis op dit gebied. De vraag hiernaar neemt toe, we kijken naar partners die goed bij ons passen. Wij zijn ervan overtuigd die in Sharjah FC gevonden te hebben."

Sharjah werd vorig seizoen kampioen van de VAE Liga en met de koppositie in de huidige voetbaljaargang zijn de sportieve prestaties ook nu naar behoren. De club is daarnaast actief in de Aziatische Champions League.

Een goede zet van Ajax?

Meer nieuws

ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
13
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties