Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Pep Guardiola feliciteert Manchester United, maar dat gaat niet van harte

Laatste update:

Verslaggever Kelly Somers van de BBC wil weten waar het is misgegaan voor Manchester City in de bekerfinale. De balende Guardiola haalt zijn schouders op. "Wat er fout ging? We hebben verloren, felicitaties aan Manchester United."

Meer: Opmerkelijke claim: speler waar Guardiola vaakst een beroep op deed wil weg

"Het was in balans totdat we op achterstand kwamen", doelt Guardiola op de fout achterin bij zijn ploeg bij de 0-1. Josko Gvardiol lette aanvankelijk goed op en kopte de bal terug richting doelman Stefan Ortega, die echter al een stuk verder uit zijn doel was dan de Kroaat dacht. De bal wipte over Ortega heen, waarna Alejandro Garnacho de bal in een leeg doel tikte.

"In de beginfase van de tweede helft kregen we kansen en wisten we de snelheid voorin veel beter te benutten", aldus de Spaanse manager, die met zichtbare tegenzin de verloren wedstrijd analyseert. "Maar felicitaties richting Manchester United."

Persconferentie


Guardiola trekt op de aansluitende persconferentie het boetekleed aan. "Het is mijn schuld. Het wedstrijdplan was niet in orde. We zijn teleurgesteld vandaag. Dat is ook logisch als je een finale verliest."

"Aan de andere kant is het opnieuw een buitengewoon seizoen geweest", is Guardiola desondanks complimenteus richting zijn spelers. "We hebben voor alle prijzen gestreden en gaan nu rusten, om zo sterk en fris aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen."

"Dat er teleurstelling is, is logisch. Maar we hebben het kampioenschap goed gevierd deze week. We hebben 91 punten verzameld en samen een geweldige reis doorgemaakt in de Premier League. Daar zijn we trots op en dat mag dan ook worden gevierd", aldus Guardiola.

Meer nieuws

Dusan Tadic steekt live op televisie de loftrompet over Erik ten Hag
0
Valentijn Driessen ziet drie Nederlandse dissonanten tegen Polen
15
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
146
Waarom Jorrel Hato meer kans had om profvoetballer te worden dan Kylian Mbappé
17
Valentijn Driessen vergelijkt Schouten met één van de beste middenvelders ooit
23
Derksen: 'Hij wordt opgehemeld, maar die man is totaal onvoldoende voor Oranje'
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties