Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax gaat transfermarkt niet op: 'Dat is niet direct de bedoeling'

Laatste update:

Woensdagavond liet Ajax punten liggen op bezoek bij Willem II (1-1). Daardoor bedraagt de voorsprong van Ajax op PSV nog maar een punt. "We beginnen goed aan de wedstrijd. Daarna liggen zij op het hakblok en dan moeten we doorbijten. Daar hebben we ook de kansen voor gehad, maar we doen het niet. Zodoende laten we Willem II in de wedstrijd komen, we houden hen in leven", concludeerde Ten Hag bij FOX Sports. Ondanks het mindere spel vindt hij dat Ajax de wedstrijd alsnog had moeten winnen.

"In de slotfase kregen we echt wel hele grote kansen", doelde hij op pogingen van Dusan Tadic, Quicy Promes, Daley Blind en Klaas-Jan Huntelaar. "Daar moet er eigenlijk wel eentje van in. Positief is in ieder geval dat we in die slotfase rustig blijven en op die manier zo vier of vijf kansen creëren. We missen in de eindfase echter net de scherpte en het overzicht. Als we andere keuzes hadden gemaakt, hadden we zeker een goal gemaakt. Maar dat we het zover laten komen is wel kwalijk."

Toen Ten Hag werd gevraagd of Ajax nieuwe spelers gaat kopen in januari, reageerde hij ontkennend. "Dat is niet direct de bedoeling. We houden natuurlijk onze ogen en oren open. Waar we vooral op moeten inzetten, is de groep weer fit te maken", benadrukte de oefenmeester. "We missen op dit moment vier à vijf goede spelers. Hopelijk kunnen ze aansluiten richting de eerste week van januari. Dan is de selectie op kracht en hebben we ook offensief meer keuzes."

Een van de spelers die een teleurstellend optreden beleefde in Tilburg, is Ryan Gravenberch. De middenvelder werd na afloop van de remise bekritiseerd door analist Marciano Vink en beaamde dat hij niet goed speelde. "We waren slordig, ikzelf ook. We maken onze kansen niet af", treurde Gravenberch. "Natuurlijk heb ik vandaag ook goede dingen gedaan, maar ook mindere dingen." Hij is er desondanks van overtuigd dat Ajax bij de hervatting van de competitie, op 10 januari tegen PSV, fit voor de dag zal komen. "We hebben veel wedstrijden gespeeld, maar we krijgen nu een kleine winterstop en kunnen ons opladen."

-
Heeft Ajax in jouw ogen behoefte aan minstens één grote aankoop?

Meer nieuws

Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
1
Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
1
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
1
'Manchester City werkt hard aan terugkeer Jeremie Frimpong'
16
UEFA maakt bekend welke artiest optreedt voor aftrap Champions League-finale
10
Ten Hag krijgt uitstekend nieuws in aanloop naar FA Cup-finale tegen Man City
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties