Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax gaat twee 'kanonnen' halen: 'Dat is volgens Overmars wel zeker'

Laatste update:

Het gaat volgens Verweij om een spits en een buitenspeler. "En elke speler die vertrekt, zal vervangen worden", zo stelt hij. Ajax heeft voldoende financiële middelen, maar het mogelijke mislopen van de groepsfase van de Champions League zal volgens de journalist ervoor kunnen zorgen dat de clubleiding iets behoudender zal zijn. "Maar dat er twee kanonnen gaan komen, is volgens Marc Overmars wel zeker", zo stelt Verweij.

Arek Milik is weliswaar ook een kanon, maar het eventuele aanblijven van Frank de Boer kan voor een breuk zorgen, zo denkt Verweij. "Als De Boer mocht blijven, dan denk ik dat de chemie tussen die twee wel over is. Hij werd gewisseld in de kampioenswedstrijd en De Boer heeft eerder dit seizoen al laten blijken dat hij het niet in hem ziet zitten. Dus ik denk dat het huwelijk wel voorbij is. Ook omdat Milik het EK speelt. Daar kan hij zich bij heel veel clubs in de kijker spelen."

Meer nieuws

Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
14
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
6
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties