Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax geeft clubarts week vrijaf na commotie rond Nouri

Laatste update:

"De Winter is niet op non-actief gezet, hij heeft vrij gekregen", laat een woorvoerder van Ajax weten aan de krant. De Amsterdammers hebben De Winter vrijaf gegeven na alle commotie rond de behandeling van Abdelhak Nouri, die in een oefenduel met Werder Bremen in elkaar zakte. Ajax erkende maandag de aansprakelijkheid voor de dramatische gebeurtenis, omdat er niet adequaat gehandeld is.

"Ik heb de familie Nouri vanmiddag gesproken in het ziekenhuis en onze verontschuldigingen aangeboden voor het feit dat we pas zo laat ons nieuwe standpunt hebben ingenomen", zo liet algemeen directeur Edwin van der Sar maandag op een persconferentie weten. Maikel van Wijk is nu als clubarts met Ajax meegereisd naar Duitsland, waardoor de selectie van de Amsterdammers tot zaterdag verblijft. Van Wijk is normaliter de arts van Jong Ajax.

Meer nieuws

Aandeelhouders Ajax eisen extra onderzoek naar Sven Mislintat
5
Deschamps heeft enorme verrassing in definitieve EK-selectie Frankrijk
24
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Ronald Koeman maakt voorselectie van het Nederlands elftal voor het EK bekend
115
Terugkeer naar de Eredivisie? Strootman bevestigt transfervrij vertrek bij Genoa
8
Belgische profclub houdt op te bestaan; woede richt zich tot grootaandeelhouder
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties