Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax geeft loyale medewerkers van De Toekomst uitleg over Jonk

Laatste update:

Hij reageert in een open brief aan de medewerkers op de actie die eerder in gang werd gezet om Jonk voor de club te houden. "'Publiekelijk is al wel bekend dat sprake is van een ernstig verschil van mening met Wim Jonk dat wij gedurende langere tijd geprobeerd hebben op te lossen. Aanleiding hiervoor was de impasse in de samenwerking binnen het Technische Hart waar Wim Jonk zich niet kon verenigen in de aanpak van de andere leden", stelt Collee.

"Door zich terug te trekken heeft hij, ondanks vele pogingen hem weer aan tafel te krijgen, een onwerkbare situatie gecreëerd", zo menen Collee en de zijnen. De algemeen directeur van Ajax geeft aan dat de situatie schadelijk en onwerkbaar is: een oplossing is gewenst en daarom nam de club het, zo stelt Collee, pijnlijke besluit om Jonk de laan uit te sturen. Hij snapt dat dat gevoelens oproept bij de medewerkers in de opleiding van Ajax, aan wie Jonk een lange periode leiding gaf.

"Toch menen wij dat deze beslissing onvermijdelijk was en hopen wij daar verder in overleg met Wim Jonk op een zorgvuldige manier onderling uit te komen", sluit Collee af in de brief, die in handen van Het Parool is. Ajax probeerde een arbitragezaak te regelen om Jonk buiten de club te zetten en kreeg donderdag een datum te horen. Op 16 december zal er uitsluitsel komen over de samenwerking tussen Jonk en Ajax.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
5
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties