Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax geeft Mohamed Ihattaren toestemming om spotlight te pakken

Laatste update:

Ihattaren werkte de afgelopen maanden in de luwte aan zijn comeback. Op verzoek van Ajax verscheen de linkspoot geen enkele keer tijdens interviewmomenten. De verwachting is nu dat hij eerst voor de camera's zal verschijnen bij Ajax TV. Daar mag hij zijn verhaal doen. Op de persdag, die aanstaande vrijdag zal plaatsvinden, zal hij mogelijk ook met andere media praten. Dat deed hij tot dusver nog niet sinds zijn terugkeer uit Italië.

Tot nu toe speelde Ihattaren slechts een duel in het eerste elftal van Ajax. Dat was in de bekerfinale tegen zijn oude club PSV. De verwachting is dat Ajax hem dit jaar definitief gaat overnemen van Juventus. Dit kan de club doen door een zeer goedkope optie te lichten in het huurcontract met la Vecchia Signora. Alfred Schreuder beschouwt Ihattaren als onderdeel van zijn plannen voor het komende seizoen.

De oefenduels die Ajax deze week zal afwerken zijn live te zien bij Ziggo. Dinsdagavond speelt de club om 18.00 uur tegen SV Meppen. De verwachting is dat Ihattaren direct zijn opwachting zal maken. Meppen komt in Duitsland uit op het derde niveau. Aankomende zaterdag staat om 13.00 uur het duel tegen SC Paderborn op het programma. Die club speelt een niveau hoger in de Duitse voetbalpiramide. Beide wedstrijden vinden plaats bij Quick'20 op sportcomplex Vondersweijde in Oldenzaal.

-
Begrijp je dat Mohamed Ihattaren buiten beeld werd gehouden?

Meer nieuws

De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Blind keert met nieuw contract bij Girona definitief terug in Champions League
14
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
29
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
4
PSG weigert Xavi Simons te verkopen, toekomst voorlopig ongewis
20
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties