Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax geeft niet op en brengt bod uit van negen miljoen dollar'

Laatste update:

Boca Juniors-president Daniel Angelici erkende enkele dagen geleden dat men een formeel bod van Ajax had afgewezen. "We hebben een bod van Ajax afgewezen. Onze spelers zijn niet te koop en dat moet de speler zelf ook niet willen", zo stelde de hoogste sportbestuurder van los Xeneizes. Diverse Argentijnse media wisten destijds te melden dat een delegatie van Ajax in Zuid-Amerika was om de transfer af te ronden.

Ajax bood op dat moment vijf miljoen euro en zou nu een verhoogd bod van negen miljoen dollar, omgerekend dik 7,5 miljoen euro, hebben uitgebracht. Ajax heeft behoefte aan nieuwe verdedigers. Mitchell Dijks gaat Ajax verlaten voor Bologna, Nick Viergever gaat transfervrij naar PSV, Joël Veltman is langdurig geblesseerd, en Matthijs de Ligt en Nicolás Tagliafico zouden zomaar naar een andere club kunnen gaan.

Magallán staat sinds 2012 onder contract bij Boca Juniors, dat circa 1,2 miljoen euro betaalde voor de stopper. Na enkele verhuurperiodes en zijn deelname aan de Olympische Spelen in 2016 is de 24-jarige Argentijn eindelijk tot een belangrijke pilaar voor de roemruchte club uit Buenos Aires uitgegroeid.

Denk jij dat Lisandro Magallán in de zomer de overstap maakt naar Ajax?

Meer nieuws

Feyenoord hoort 'nee' van trainer; Graham Potter nog steeds serieuze kandidaat
14
Nederlander met 333 wedstrijden in Engeland ziet contract niet verlengd worden
8
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
21
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Driouech en Duijvestijn schieten Excelsior langs weinig effectief ADO Den Haag
13
VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
64

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties