Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
Schrijf een reactie...

Ajax geeft PSV het nakijken in de strijd om 16-jarige KAA Gent-verdediger Jorthy Mokio

Laatste update:

Rik Elfrink wist namens het Eindhovens Dagblad al te melden dat er begin deze maand een gesprek plaatsvond bij Ajax met alle betrokken partijen. Inmiddels heeft Mokio zijn zinnen volledig gezet op een stap naar de hoofdstad.

Voetbal International schrijft dat de centrale verdediger 'nagenoeg rond' is met Ajax en snel zijn eerst profcontract zal tekenen. Bij Gent kwam hij tijdens de competitieplay-offs vier wedstrijden in actie en dat genereerde de nodige, wereldwijde interesse.

Vanuit Nederland trokken zowel Ajax als PSV aan het tienertalent. De centrale verdediger, die in een nationaal jeugdelftal van België de aanvoerder is, staat bij onze zuiderburen te boek als een van de grootste talenten van het land.

In een eerder stadium informeerden ook FC Barcelona en Bayern München naar de situatie van Mokio, maar zij haakten ook weer af. De verdediger gaat bij Ajax naar verluidt aansluiten bij het beloftenteam.

Mokio vierde eind februari zijn zestiende verjaardag en debuteerde een maand later in de hoofdmacht van Gent. Inmiddels staat de teller op 129 officiële speelminuten, verdeeld over vier officiële optredens.

Mokio maakt sinds hij speelgerechtigd is vast deel uit van het eerste elftal van Gent, dat beslag wist te leggen op een Conference League-ticket. De club deed pogingen om de jongeling binnenboord te houden, maar slaagde daar niet in.

Voor zijn leeftijd zou Mokio behoorlijk volwassen zijn, terwijl hij verder uitblinkt in de duels en in balbezit iets extra's kan toevoegen. De jonge mandekker is 1 meter 82 groot en kan zowel links als rechts in het centrum uit de voeten.

Meer nieuws

Julián Carranza rondt overstap af en is officieel speler van Feyenoord
9
Chelsea bereikt akkoord en betaalt 35 miljoen euro om middenvelder los te weken
2
Oostenrijkse voetbalbond komt met slecht nieuws over Gernot Trauner
2
Manchester United vs. Fulham live zien? Tickets al vanaf 192 euro!
0
Barcelona lijkt twee grote namen uit te zwaaien, maar verwijdert berichtgeving
9
Peter Hyballa heeft nieuwe klus als hoofdtrainer te pakken: club nummer 12
3

Meer sportnieuws

Reacties