Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax geeft witte rook en stalt Naci Ünüvar elders in Eredivisie

Laatste update:

Voor Twente is Ünüvar een welkome versterking. De Tukkers raakten de laatste weken al meerdere buitenspelers kwijt. Onder meer Virgil Misidjan en Václav Cerný verlieten de club voor respectievelijk PAOK Saloniki en VfL Wolfsburg. Wel wist de club zich in een eerder stadium al te versterken met Younes Taha, terwijl ook Manfred Ugalde binnenboord lijkt te blijven. Met de komst van Ünüvar heeft trainer Joseph Oosting weer een extra optie voor het tweeluik met Hammarby in de tweede voorronde van de Conference League.

Ünüvar zal hopen dat zijn Twentse avontuur hem beter afgaat dan zijn Turkse. De Zaandammer verpieterde vorig jaar vooral op de bank bij Trabzonspor, voordat hij zijn periode daar ook nog eens vroegtijdig ten einde zag komen wegens een blessure. Inmiddels lijkt Ünüvar weer fit. De behendige spelmaker treedt in Enschede in de voetsporen van Noa Lang, die zich in het verleden ook al in de kijker speelde met een huurperiode bij Twente.

Tijmen van Wissing van RTV Oost meldde eerder deze week dat Twente een bijzondere clausule in het huurcontract van Ünüvar heeft bedongen. Het heeft weliswaar geen optie tot koop, maar wel de mogelijkheid om in de toekomst alsnog iets over te houden aan de huurovereenkomst. Volgens Van Wissing krijgt Twente een percentage als Ünüvar doorverkocht wordt. Hij ligt bij Ajax nog vast tot medio 2026.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
4
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
74
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties