Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax getipt met andere PSV'er: 'Ik vind hem beter, zeker in potentie'

Laatste update:

"Bergwijn heeft zich ontwikkeld. Kan op beide flanken spelen. Logisch dat Ajax bij hem uitkomt. De vraag is: wat gaat PSV vragen? Ik vind dat je een bepaald limiet moet stellen", zegt de oud-verdediger donderdagavond bij FOX Sports. Commentator Vincent Schildkamp stelt dat Ajax beter Donyell Malen, collega van Bergwijn bij PSV, kan halen.

"Ik vind Malen beter, zeker in potentie. Bergwijn begint vaak uit stilstand, terwijl Malen altijd in beweging is. Ik denk serieus dat het (transfer van Bergwijn naar Ajax, red.) niet gaat gebeuren." Leo Driessen stelt dat veel afhangt van de opstelling van Bergwijn, die bij de nummer twee van de Eredivisie nog tot de zomer van 2022 vastligt.

"Ik denk dat het pas in gang wordt gezet als de speler zegt dat hij er oren naar heeft", aldus de voetbalcommentator, die denkt dat Bergwijn interesse heeft in een overstap naar Ajax, de club waar de aanvaller al in zijn jeugd actief was. "Anders haal je dit toch niet op de hals? Er zijn gekkere dingen gebeurd in het verleden."

Verwacht jij dat Steven Bergwijn verkast naar Ajax?

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties