Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax getipt over 'beest': 'Met 20 of 25 miljoen euro kom je er wel'

Laatste update:

De voormalig verdediger bekeek donderdagavond het Europa League-duel van Napoli met Red Bull Salzburg en raakte onder de indruk van Amadou Diawara. De middenvelder viel tijdens de met 3-0 gewonnen wedstrijd in de tweede helft in bij de Italiaanse topclub en Kwakman vond de drievoudig international van Guinee goed voor de dag komen.

"Naast dat het een beest is, doet hij graag mee aan de opbouw", stelt de analyticus bij FOX Sports vast over de middenvelder. "Hij weet van tevoren al wat hij moet doen, hij heeft al gekeken. Opendraaien, ballen openen. Een leuke speler die nog maar 21 jaar is", weet Kwakman, die Diawara na de zomer wel in het shirt van Ajax ziet spelen.

"Frenkie de Jong gaat volgend jaar weg en Lasse Schöne wordt een dagje ouder. Zou zo'n speler dan niet bij Ajax kunnen spelen? Hij zit bij Napoli op de bank, dus met 20 of 25 miljoen euro kom je er wel. Dat hebben ze zo liggen", besluit Kwakman. Diawara, die sinds 2016 actief is bij de club uit Napels, ligt nog tot medio 2021 vast in Italië.

Ben jij het eens met Kees Kwakman?

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Valentijn Driessen voorziet snelle exit: 'Hij blokkeert de groei van PSV'
1
Liverpool-ster verwijdert plots alle clubgerelateerde foto's van Instagram
11
Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
5
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
18
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties