Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax getipt: 'Wat dat betreft is het jammer dat Neres geblesseerd is'

Laatste update:

Volgens Levchenko is Tsygankov een van de beste spelers uit de Oekraïense competitie. "Zijn doel is een mooie transfer naar het buitenland, achter Andriy Yarmolenko aan, die van Dinamo Kiev naar Borussia Dortmund ging en nu is verhuurd aan West Ham United", vertelt Levchenko, oud-speler van onder meer FC Groningen en Willem II. "Tsygankov is technisch, snel en niet bang om acties te maken. Tegen FC Olexandria scoorde hij afgelopen weekeinde als invaller de winnende treffer. De andere speler om in de gaten te houden is Benjamin Verbic, een 24-jarige buitenspeler en een heel intelligente jongen. De Sloveense international heeft een goede individuele actie en een neusje voor de goal."

Trainer Alyksandr Khatskevich laat zijn ploeg volgens Levchenko doorgaans in een 4-2-3-1-systeem spelen en hij ziet Dynamo Kiev ook soms schakelen naar het 4-3-3-systeem. "De twee verdedigende middenvelders zijn de internationals Serhiy Sydorchuk en Denys Garmash. Die laatste heeft nog weleens gekke momenten dat hij zomaar iemand doormidden kan schoppen en van het veld wordt gestuurd. De spits Artem Besedin is vrij bonkig", klinkt het. "Hij heeft weinig techniek, maar ongelooflijk veel duelkracht. Besedin scoort moeilijk, maar was in de vorige ronde tegen Slavia Praag wel trefzeker. Hij rent en vliegt, maar heeft weinig rendement."

De kansen liggen voor Ajax op de eigen linkerflank. "Rechtervleugelverdediger Tomasz Kedziora is de zwakste van de vier verdedigers, niet sterk, dus die moet Ajax voortdurend opzoeken", vertelt Levchenko. "Wat dat betreft is het voor Ajax jammer dat David Neres tegen VVV-Venlo geblesseerd is geraakt. Kedziora is op snelheid te pakken en weet zich moeilijk raad met één-tweetjes. Aan die kant liggen echt grote kansen voor Ajax."

Volgens Levchenko is Dynamo Kiev 'een echte counterploeg' en moet de club uit Oekraïne het vooral van zijn fysiek hebben. "Het nadeel daarvan is - en dat zag je in de vorige ronde tegen Slavia Praag - dat de pijp na zeventig minuten helemaal leeg is. Dan hebben ze niks meer om op terug te vallen. De kunst voor Ajax is - en dat weet Erik ten Hag ook wel - om net zoals thuis tegen Standard Luik uit de duels te blijven. Dynamo zal de beelden van Ajax hebben bekeken en misschien wat hoger druk zetten, de bal in de eerste of tweede fase willen veroveren en dan keihard willen toeslaan."

-
Plaatst Ajax zich voor de groepsfase van de Champions League?

Meer nieuws

Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Feyenoord kan in elk geval één potentiële vervanger van Slot doorstrepen
8
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties