Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax gewaarschuwd: 'Ik wil naar die finale en de Champions League winnen'

Laatste update:

"We hebben de wedstrijd tegen Juventus gezien. Ajax is een erg goed team met veel jonge en snelle spelers. Ze zijn erg gevaarlijk. Het wordt moeilijk om de wedstrijd te winnen, maar ik denk dat we er klaar voor zijn", wordt Lucas Moura maandagmiddag geciteerd door Voetbal International op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd van dinsdagavond.

"Het is moeilijk om een favoriet aan te wijzen. We hebben tweemaal negentig minuten om alles te geven, op het veld moet je laten zien wie de favoriet is." Tottenham Hotspur treedt in de heenwedstrijd aan zonder de geschorste Heung-Min Son en de geblesseerde Harry Kane. Eerstgenoemde kan het returnduel in de Johan Cruijff ArenA wél gewoon meemaken. "Ik ben blij dat Son er weer bij is in de tweede wedstrijd."

De middenvelder annex aanvaller is trots op het Europese succes van zijn ploeg en droomt hardop over meer. "Dit is een heel groot moment voor mij, ik moet er echt van gaan genieten. Toen ik een kind was droomde ik hier al over, nu speel ik daadwerkelijk de halve finale. Het maakt me heel blij en heel trots, maar dit mag niet het einde zijn voor ons. Ik wil naar die finale en ik wil de Champions League winnen", zo besluit de Braziliaan.

Denk jij dat Tottenham Hotspur de Champions League gaat winnen?

Meer nieuws

Ontevreden NAC Breda-supporters dienen motie van wantrouwen in bij bestuur
2
VZ Kort: Martin van Geel vindt nieuwe klus in Nederland na vertrek bij Willem II
77
'Frimpong neigt naar vertrek bij Leverkusen, maar topclubs moeten haast maken'
11
Clubs in de rij voor smaakmaker Eredivisie: 'Wachten tot het vuurwerk losbarst'
11
Lens werkte samen met Ajax-target Farioli en vergelijkt hem met Nederlander
18
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
26

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties