Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax gooit lijntje uit naar doelman die op EK tegen Oranje speelde'

Laatste update:

Ajax nam anderhalve week geleden al afscheid van Kjell Scherpen, die voor naar verluidt vijf miljoen euro verkocht is aan Brighton & Hove Albion. "Mij is verteld dat Ajax Daniel Bachmann heeft benaderd met de vraag of hij geïnteresseerd is om Scherpen en Onana te vervangen", zegt de Britse sportjournalist Castles in de podcast. "Dat is een van de opties waar ze naar kijken om het keepersbestand te versterken."

Het carrièreverloop van Bachmann is opmerkelijk te noemen. De goalie werd in 2011 op zeventienjarige leeftijd door Stoke City uit Oostenrijk geplukt. Bachmann slaagde er niet in om door te breken in het eerste elftal en speelde jarenlang zijn wedstrijden voor het beloftenteam van Stoke. Ook bij de kleinere clubs waar hij aan uitgeleend werd, speelde hij nauwelijks in de hoofdmacht. In 2017 werd hij transfervrij van Stoke overgenomen door Watford, om het eerste seizoen te fungeren als derde keeper en het tweede jaar uitgeleend te worden aan het Schotse Kilmarnock.

Pas in januari dit jaar werd Bachmann eerste doelman bij Watford in de Championship, door de concurrentiestrijd van Ben Foster te winnen. Met Watford eindigde de Oostenrijker op de tweede plaats in de competitie, waarmee promotie naar de Premier League werd veiliggesteld. De doelman zag zijn succesvolle halfjaar daarna beloond worden met zijn eerste oproep voor het Oostenrijkse elftal. Hij kreeg verrassend de voorkeur boven Alexander Schlager van LASK en speelde alle vier de EK-wedstrijden van het Alpenland, waaronder die tegen Nederland (2-0 verlies). Bachmann, die op 27-jarige leeftijd pas 123 officiële clubduels heeft gespeeld, ligt bij Watford vast tot medio 2024.

Voordat Ajax een nieuwe doelman haalt, moet eerst de transfer van Onana afgerond worden. De voor dopinggebruik geschorste Kameroener staat in de nadrukkelijke belangstelling van Olympique Lyon. Volgens De Telegraaf is een akkoord nog ver weg, daar Ajax tien miljoen euro verlangt, terwijl Lyon niet verder wil gaan dan drie miljoen euro. Castles gelooft dat beide clubs er alsnog uit zullen komen. "De voorkeur van Onana gaat sterk uit naar Lyon. De transfersom is nog niet overeengekomen, maar Ajax is blij dat Lyon opschuift naar het bedrag dat zij verlangen."

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
7
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
4
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties