Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ajax gooit olie op het vuur met tweet na discutabel moment in duel met PSV

Laatste update:

In het Santiago Bernabéu was het Mazraoui die de bal ogenschijnlijk net binnenhield. "De assistent-scheidsrechter, die goed zicht had op de actie, had vastgesteld dat de bal niet volledig over de zijlijn was gegaan. Daarom had de scheidsrechter gelijk om niet in te grijpen en het doelpunt goed te keuren", liet de UEFA destijds weten over het besluit om de 0-3 van Dusan Tadic die na dit moment volgde goed te keuren. Tijdens het duel tussen PSV en Ajax deed zich zondag een vergelijkbaar moment voor.

Een kwartier voor het einde kwam Ajax op voorsprong, toen Mazraoui als eindstation van een vlotte aanval met zijn linkerbeen op fraaie wijze de bal achter Drommel krulde. Voorafgaand aan het doelpunt leek Blind de bal echter aan de zijlijn niet binnen te houden. Grensrechter Hessel Steegstra oordeelde dat de bal niet over de lijn was geweest en videoscheidsrechter Rob Dieperink kon na enkele minuten de beelden te hebben bestudeerd zijn ongelijk niet bewijzen.

"Een verhaal wat niet gek klinkt voor mij, het is niet de eerste keer", verwijst Mazraoui na afloop in gesprek met ESPN naar het moment tijdens het duel met Real Madrid. Toen zorgde de vleugelverdediger voor de aanloop naar de treffer, nu was hij het eindstation. "Ik moest ook aan Bernabéu denken, maar het maakt het doelpunt niet lelijker. In Madrid wist ik niet of hij over de lijn was. Daley stond nu boven de zijlijn, dus ik denk dat hij het wist. Maar hij kon me geen concreet antwoord geven toen ik vroeg of de bal in of uit was. Hij wist het niet, maar aan zijn lichaamstaal merkte ik dat hij er meer naar neigde dat de bal uit was. Dat moeten jullie hem zelf vragen."

Ook bij Ajax-trainer Erik ten Hag roept het moment vergelijkingen op met het bezoek aan Real Madrid. "Toen was de bal volgens mij ook niet helemaal over de zijlijn en daar neig ik nu ook aan", stelt Ten Hag. "Optisch lijkt de bal misschien buiten te zijn geweest. Maar de grensrechter, of assistent-scheidsrechter moet ik zeggen, staat er prima voor. Die is op dit soort situaties getraind. Het zou ook zonde zijn als het doelpunt was afgekeurd, het was een hele mooie aanval."

-

Meer nieuws

Salah en Klopp krijgen het aan de stok op frustrerende middag voor Liverpool
22
Live meepraten in de Premier League: Manchester United - Burnley
0
Waar zijn de spelers van het bekerwinnende FC Groningen in 2015 gebleven?
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Live meepraten in de Bundesliga: Bayern München - Eintracht Frankfurt
0
Live meepraten in de Bundesliga: RB Leipzig - Borussia Dortmund
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties