Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax haalt Bogarde na achttien jaar definitief terug naar Amsterdam

Laatste update:

Donderdag zei Wim Jonk reeds tegen Voetbal International dat Bogarde waarschijnlijk aan de slag zou gaan bij de club en nu bevestigt Ajax het nieuws zelf. Bogarde zal de A1, de A2 en de B1 onder zijn hoede nemen en de verdedigers proberen het een en ander bij te leren. In zijn eigen carrière stond hij bekend als een nietsontziende verdediger die er keihard in kon gaan.

Bogarde begon bij SVV uit Schiedam en was daar nog een vleugelspeler; begin jaren negentig trok hij naar Sparta Rotterdam en in 1994 arriveerde hij bij Ajax, waar hij uiteindelijk werd omgeturnd tot verdediger. Op die positie zou Bogarde het uiteindelijk tot de top van Europa schoppen: hij kwam een jaar uit voor AC Milan, twee seizoenen voor Barcelona en vier jaar voor Chelsea. Bovendien speelde hij twintig interlands.

Jonk zegt op de website van Ajax dat hij Bogarde min of meer ziet als de opvolger van Jaap Stam. "Sinds die is doorgeschoven naar Jong Ajax zijn wij op zoek naar een verdedigerstrainer en mentor voor de bovenbouw. Ik ben blij dat we die nu gevonden hebben. Ik denk dat Winston, met al zijn passie en ervaring, de juiste man is om de fijne kneepjes van het verdedigen over te brengen. Want ook dat is straks keihard nodig om overeind te kunnen blijven in het internationale topvoetbal."

Winston Bogarde keert terug bij Ajax! #baas #instavoetbalzone

Una foto publicada por Voetbalzone (@instavoetbalzone) el


De komst van Winston Bogarde naar Ajax is zinvol

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties