Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax haalt brok ervaring binnen: 'Een prachtige club'

Laatste update:

"We hebben vorige week een geweldig gesprek gehad. Toen wist ik direct: ik wil graag naar Ajax. Het is fantastisch dat het allemaal zo snel is gegaan. Ajax is een prachtige club met een wereldberoemde filosofie. Het is een jong team met veel grote talenten. Dankzij mijn jarenlange ervaring in de Bundesliga en het afgelopen jaar in Spanje kan ik de jonge spelers helpen. Ik kan mijn ervaring op hen overbrengen", aldus Westermann.

Trainer Peter Bosz is blij met de transfervrije aanwinst: "Heiko voegt iets aan onze selectie toe wat we nog niet hadden. Hij heeft veel ervaring, heeft in grote competities gespeeld, is kopsterk en kan in de defensie op alle posities uit de voeten. Hij is behoorlijk tweebenig en kan, als het echt nodig is, ook op het middenveld spelen. Na het de komst van Davinson Sánchez is het defensieve plaatje rond", aldus Bosz.

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op

Denk jij dat Heiko Westermann een vaste basisplaats afdwingt bij Ajax?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
8
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
3
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
73
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
15
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties