Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax had een coach moeten ontslaan die bijna twee maanden ongeslagen was'

Laatste update:

"Amper een maand geleden werd nog het contract met Bergkamp verlengd. Hoe kan hij dan een paar weken later worden ontslagen?", vraagt De Groot zich zaterdag in zijn column in het dagblad af. Hij zet ook vraagtekens bij de aanstelling van Ten Hag. "Het wordt steeds duidelijker dat Ajax al enige weken geleden een (principe-)akkoord met de trainer van FC Utrecht had bereikt. Dat was opnieuw te snel. Het team van Keizer ging beter voetballen, steeds vaker winnen en daarom moet de verloren strafschoppenserie tegen FC Twente als een geschenk uit de hemel zijn gekomen."

Meer: Derksen wijst nieuwe schuldige aan: ‘Hij heeft Ajax naar de klote geholpen’

"Het heeft dus één penalty gescheeld of Ajax had, inclusief de waarschijnlijk ook onder Keizer gewonnen thuiswedstrijd tegen Willem II, in de winterstop een trainer moeten ontslaan die bijna twee maanden ongeslagen was geweest. Intussen heeft het tussentijds aantrekken van Ten Hag de club circa zeven ton gekost." Daar komen de afkoopsommen voor Spijkerman, Keizer en Bergkamp nog bovenop. "Vooral die van Bergkamp wordt juridisch interessant, juist vanwege de recente contractverlenging. Hem 'onvoldoende functioneren' aanwrijven wordt ingewikkeld, want waarom zouden beide partijen dan een maand geleden besloten hebben om langer met elkaar door te gaan?"

Ten Hag tekent een contract voor tweeënhalf jaar bij de huidige nummer twee van de Eredivisie. De verbintenis van de 47-jarige Tukker, die sinds medio 2015 trainer van FC Utrecht was, gaat in op 1 januari 2018 en loopt tot 30 juni 2020. Het ligt in de lijn der verwachting dat Alfred Schreuder als assistent van Ten Hag aan de slag gaat in de Johan Cruijff ArenA, maar Ajax zou nog in onderhandeling zijn met diens huidige werkgever TSG Hoffenheim.

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
3
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
26
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
22
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
12
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties