Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax heeft altijd topvoetballers, zou mooi zijn als ik daar mag spelen'

Laatste update:

"Ajax blijft een mooie club die altijd topvoetballers heeft. Als ik daar mag spelen, zou het heel mooi zijn", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. Labyad, die nog tot medio 2020 vastligt in de Galgenwaard, wijst de Johan Cruijff ArenA aan als zijn favoriete stadion van de Eredivsie: "Het is gewoon een prachtig stadion en een van de weinige stadions waar ik niet word uitgefloten."

Als Labyad inderdaad de overstap maakt naar Ajax wordt hij weer herenigd met Erik ten Hag. De twee kennen elkaar al van de tijd dat de huidige trainer van de Amsterdammers assistent was bij PSV en werkten ook in Utrecht met elkaar samen: "Ik ken hem al negen jaar. Ik heb een hele aparte band met hem. We kennen elkaar door en door, dus we weten ook wat we van elkaar kunnen verwachten."

Vind jij dat Ajax in de zomer een poging moet doen om Zakaria Labyad in te lijven?

Meer nieuws

Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
9
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
43
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
94
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
30
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
42

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties