Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax heeft concurrentie van 'kapitaalkrachtige' clubs in strijd om Ödegaard'

Laatste update:

Vitesse zou Ödegaard dolgraag nog een jaar willen huren van Real Madrid, maar dat zit er volgens het regionale dagblad hoogstwaarschijnlijk niet in. De twintigjarige middenvelder keert komende zomer sowieso terug naar de Spaanse hoofdstad, waar hij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen zal aansluiten bij de selectie van trainer Zinédine Zidane. Daarna wordt bekeken of Ödegaard bij Real Madrid mag blijven, opnieuw verhuurd gaat worden of definitief mag vertrekken.

Met 8 doelpunten en 9 assists in 33 officiële wedstrijden heeft Ödegaard zich in de kijker gespeeld bij verschillende Europese clubs, onder wie Ajax. De Noorse middenvelder moet in Amsterdam de opvolger worden van Hakim Ziyech, voor wie het aantal geïnteresseerde clubs met de week toeneemt. De Telegraaf wist eerder te melden dat Real Madrid een bedrag van twintig miljoen euro wenst te ontvangen voor Ödegaard.

Het contract van Ödegaard bij Real Madrid loopt nog tot medio 2021. Marca schreef donderdag dat de Koninklijke nog niet van plan is om definitief afscheid te nemen van de middenvelder, maar om hem nog een jaar te verhuren. Dat zou voor Ödegaard eventueel de derde verhuurperiode zijn, nadat hij door de Spaanse topclub reeds verhuurd werd aan sc Heerenveen en Vitesse.

Zie jij Martin Ödegaard naar Ajax vertrekken?

Meer nieuws

'Overmars kan 17-jarige groeibriljant met grote winst verkopen aan topclub'
0
Harde quotes van oud-speler over Van Gaal: 'Liep op menselijk vlak ver achter'
2
Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
19
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
11
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
6
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
23

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties