Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax heeft 'een groot probleem': 'Daar zijn anderen dan Matthijs de Ligt voor'

Laatste update:

"Als je ziet hoe je wordt afgetroefd door Heracles", verzuchtte Driessen na het duel in het Polman Stadion. "Heracles had negen van de laatste elf wedstrijden verloren en dan word je van veld gejaagd. Dat mag Ajax niet overkomen." Of Ajax de titelaspiraties op een lager pitje moet zetten, hangt volgens de journalist volledig van PSV af. "Blijf het vijf punten, dan denk ik dat er nog een kans voor Ajax ligt."

"Alhoewel, dit Ajax gaat het bij iedere tegenstander moeilijk krijgen als ze blijven spelen zoals nu. Het zijn gewoon elf bv'tjes", benadrukte Driessen. "Dat werd al geconstateerd na de Klassieker tegen Feyenoord en dat kun je nu ook weer constateren. Het is totaal geen eenheid. Als PSV weet te winnen, dan is het gat acht punten en is de titelrace gelopen."

Ver esta publicación en Instagram

Schokkende cijfers voor Frenkie de Jong in zijn 69ste wedstrijd voor Ajax! De middenvelder leed zaterdagavond in 79 minuten tegen Heracles Almelo liefst 20 keer balverlies, een persoonlijk diepterecord! ?? #frenkiedejong #ajax #herajax #barcelona #barça #kuwas #020 #ajaxamsterdam

Una publicación compartida de Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) el

Driessen zag hoe geen enkele speler van Ajax het team op sleeptouw kon nemen. "Er staat natuurlijk niemand op omdat er geen totale acceptatie van iedereen is. Matthijs de Ligt is negentien jaar en een geweldige speler. Maar kan een jongen van negentien jaar op het moment dat het fout gaat bij Ajax, een grote club, een club die al zo lang wacht op de titel, kan die dan de leider spelen? Wordt dat geaccepteerd? Nou, blijkbaar niet."

"Matthijs speelde individueel nog best een aardige wedstrijd, maar die heeft het gewoon heel druk met zichzelf en kan niet de ploeg op sleeptouw nemen. Daar zijn anderen voor, maar die verschuilen zich ook. Wat dat betreft heeft Ajax een heel groot probleem", besloot Driessen. "Een probleem dat heel lang gemaskeerd is door de goede resultaten tot eind vorig jaar."

-
Het verschil tussen PSV en Ajax bedraagt zondagavond ... punten

Meer nieuws

Vitesse definitief verlost van Russische inmenging: aandelenoverdracht afgerond
79
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Joey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon die hij op Ibiza maakte
1
Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
11
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
2
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties