Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax heeft eind dit jaar recordbedrag van liefst 95 miljoen euro in kas'

Laatste update:

Na een aantal jaren zonder Champions League-voetbal kwalificeerde de club zich aan het begin van het seizoen 2010/11 via twee voorronden voor het hoofdtoernooi. Door de reeks landstitels die volgde nam Ajax vervolgens steeds automatisch deel aan de groepsfase, terwijl andere clubs bleven steken in het kwalificatietoernooi. De hoofdstedelingen zagen zo bakken met geld binnenstromen.

Straks is de teller opgelopen tot 95 miljoen euro: niet alleen door Europees voetbal, maar ook door diverse transfers. Vier jaar geleden, zo haalt RTL Z aan, was de clubkas nog nagenoeg leeg. Men had toen zes miljoen euro op de bank. Het eigen vermogen van Ajax zal zo rond de 120 miljoen euro liggen aan het eind van het kalenderjaar 2014. Mocht er deze maand nog iemand verkocht worden, dan zal het bedrag stijgen.

Kolbeinn Sigthórsson kan nog vertrekken, Kenneth Vermeer wil graag weg en het gonst van de geruchten rond Daley Blind. Siem de Jong werd al voor circa 7,5 miljoen euro overgedaan aan Newcastle United. Een jaar geleden verdiende Ajax flink met de transfers van onder meer Toby Alderweireld, Christian Eriksen en Derk Boerrigter. De zomer ervoor verlieten onder meer Vurnon Anita, Jan Vertonghen en Gregory van der Wiel de club al.

Moet Ajax het geld flink laten rollen?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
7
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
7
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
0
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties