Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax heeft geen haast na wegvallen Bandé: 'Nog voldoende opties'

Laatste update:

Een extra vleugelaanvaller behoort voor Ajax tot de mogelijkheden, maar haast is daarbij niet geboden."Het klopt dat we op de vleugels voorin nog altijd voldoende opties hebben", zei Ten Hag vrijdagavond na de wedstrijd tegen Anderlecht in het Olympisch Stadion.

Ondanks het wegvallen van Bandé en het vertrek van Justin Kluivert naar AS Roma, hebben de Amsterdammers nog meerdere opties op de flanken. David Neres, Zakaria Labyad en Dusan Tadic zijn op die posities inzetbaar. Ook de talentvolle Noa Lang en Dennis Johnsen kunnen daar uit de voeten, terwijl Vaclav Cerny op de weg terug is van een zware knieblessure.

Ajax werkt al weken toe naar de dubbele confrontatie met Sturm Graz in de tweede voorronde van de Champions League. Op 25 juli komen de Oostenrijkers op bezoek in de Johan Cruijff ArenA, terwijl een week later de return op het programma staat. Ten Hag en zijn selectie vertrekken zaterdag op trainingskamp naar Engeland en daar oefent Ajax tegen Wolverhampton Wanderers en Walsall.

Denk jij dat Ajax de groepsfase van de Champions League gaat halen?

Meer nieuws

Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
1
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
4
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
2
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
21
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
14
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties