Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax heeft heel snel aankoop nodig: 'Met hém tegen PSV houd je je hart vast'

Laatste update:

Ajax werd in de twaalfde minuut van de wedstrijd op achterstand gezet door Jizz Hornkamp. Jannes Wieckhoff speelde Martha simpel uit en had een uitstekende pass in huis op de spits, die ontsnapte aan de aandacht van Jorrel Hato. Hornkamp kwam ineens vrij voor Diant Ramaj, die geen kans had op zijn geplaatste schot: 1-0.

Kwakman ziet dat John van 't Schip veel werk aan de winkel heeft bij Ajax. "Ze laten ook wel goede dingen zien aan de bal, maar verdedigend... Martha, dat kan eigenlijk echt niet als linksback. Die laat zich heel kinderlijk uitspelen, alsof-ie er niet staat. Dat is gewoon een rechtsbuiten."

Over een week staat de topper Ajax - PSV op het programma: "Volgende week Bakayoko tegen Martha. Tja, ik zou mijn hart vasthouden als ik Ajax was." Ajax kan op de linksbackpositie ook beschikken over Borna Sosa, die echter nog totaal niet overtuigd heeft dit seizoen. "Sosa kan ook niet verdedigen", merkt presentator Jan Joost van Gangelen op.

Minder hard is Kwakman over de rol van Hato. "Hato laat zich verrassen, maar hoe scheef het al staat op het moment dat Ajax druk wil geven... Tahirovic staat opeens linksback, Hato staat een-tegen-een omdat Gooijer niet naar binnen komt. Het staat helemaal scheef."

Kenneth Taylor kreeg vorige week nog onderuit de zak van Kwakman omdat de middenvelder niet meeliep bij het tegendoelpunt van RKC Waalwijk (4-1 verlies). "Op Taylor ben ik vaak kritisch als hij niet meeloopt, maar bij het tegendoelpunt deed hij er in ieder geval wel alles aan om het te herstellen."

"Hornkamp maakt het goed af. Die speelt sowieso goed, die is heel balvast voor Heracles."

Meer nieuws

Spanje knokt zich in extremis langs Duitsland en is halve finalist
157
Vermoedelijke opstellingen Nederland - Turkije: Koeman voert één wijziging door
19
Basisspeler van Oranje tegen Roemenië mist mogelijk Turkije door knieklachten
27
Koeman sprak met één speler, zonder naam te noemen, over cruciaal verbeterpunt
13
Live meepraten op het EK: Portugal - Frankrijk
125
Duitsland dwingt verlenging af en leeft nog na hele late gelijkmaker van Wirtz
33

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties