Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax heeft het heel onhandig aangepakt met Brian Brobbey'

Laatste update:

Brobbey maakte deel uit van de selectie van het Nederlands elftal voor de oefeninterlands tegen Schotland en Duitsland. Afgelopen weekend raakte hij echter geblesseerd aan zijn hamstring tijdens Sparta Rotterdam - Ajax (2-2), waardoor hij zich moest afmelden bij Oranje.

In de NOS Voetbalpodcast komt de spitspositie van het Nederlands elftal tijdens het EK in Duitsland komende zomer ter sprake. Volgens commentator Jeroen Grueter is Memphis Depay de beste spits die Nederland momenteel heeft. Van Wout Weghorst en Brobbey is hij wat minder onder de indruk.

"Brobbey... die doet het wel goed bij Ajax, maar nu toch ook weer geblesseerd", begint Grueter. "Dat wordt wel een heel interessant gegeven: je mag maar 23 spelers meenemen (naar het EK, red.). Maar je mag nog steeds wel vijf keer wisselen in een wedstrijd. Dus dat betekent dat je als wisselspeler ook best wel veel aan bod zal komen."

"Dus je kunt niet zomaar iemand meenemen waarvan je er misschien uit kan gaan dat hij het einde van het toernooi niet eens haalt, omdat hij geblesseerd raakt. Dus ik ben wel heel benieuwd, aangezien het zich best wel ernstig laat aanzien, in hoeverre Brobbey überhaupt bij de selectie gaat komen."

Collega-commentator Elshoff brengt daar tegenin dat Brobbey nog wel flink wat tijd heeft om te herstellen van zijn blessure voordat het EK begint. "Even ter verdediging van Brobbey...", aldus Elshoff. "Er is ook wel het een en ander over gezegd, en ik hoor bij de groep die vindt dat Ajax dit heel onhandig heeft aangepakt in z'n belasting. Je zag dit al aankomen."

"Maar daarvóór heeft hij natuurlijk wel laten zien dat hij af is van het gedoe van de seizoenen daarvoor, met altijd maar geblesseerd. Deze blessure is een feit, maar we hebben in het verleden ook wel spelers meegenomen die gewoon opgetraind werden naar een toernooi. Hij heeft echt nog wel alle tijd om gewoon fit te worden."

Meer nieuws

Wesley Sneijder overtuigt KNVB en loopt vanaf komend seizoen mee bij club
1
Sergio Ramos voert 'vergevorderde gesprekken' en lijkt deze zomer stap te maken
1
Overtuigend NAC Breda bezorgt Roda JC nieuwe dreun in duel met 2 prachtgoals
12
Bram van Polen verschijnt op foto en vervolgt carrière bij nieuwe club
4
Etienne Vaessen en Gyrano Kerk opgenomen in voorselectie WK-kwalificatiereeks
4
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties