Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax heeft meer fans dan PSV, Feyenoord en AZ bij elkaar'

Laatste update:

De club uit de hoofdstad, qua prijzenkast ook de grootste club uit het land, zou in Nederland 3,7 miljoen supporters hebben. Daarmee blijft Ajax de concurrentie ver voor. Minst populaire ploeg uit de Eredivisie is hekkensluiter RKC Waalwijk, met slechts 9000 fans. Willem II is ook op deze ranglijst voorlaatste.

Voor de verdeling van de tv-gelden is het aantal supporters slechts één van de factoren. Ook de sportieve prestaties van de laatste drie seizoenen spelen een rol, maar ondanks dat Ajax in deze periode geen titel won, staat de club nog bovenaan bij de verdeling van de tv-gelden. FC Twente is volgens het onderzoek de club die het meest gegroeid is.

Meer nieuws

Ajax maakt haast en wil Francesco Farioli komende week binnenhalen
11
Alex Kroes noemt 3 spelers die hij absoluut niet wil verkopen bij Ajax
13
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
Kökçü van de hemel in de hel doordat Benfica zege weggeeft in minuut 93
23
Feyenoord wordt op 'logische' vervanger Slot gewezen: 'Maar hoop dat hij blijft'
1
Summerville weet welke club Premier League-droom Leeds kan verstoren
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties