Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax heeft oogje op prijzige EK-deelnemer Denemarken

Laatste update:

De twintigjarige krachtpatser staat nu nog onder contract bij de Deense kampioen FC Midtjylland en maakte in de eerste wedstrijd van de Denen op het EK tegen Tsjechië vlak voor tijd de winnende treffer. Sisto deed dit als supersub; hij kwam toen als invaller binnen de lijnen voor Ajacied Viktor Fischer, die duidelijk niet blij was met zijn wissel en de tweede groepswedstrijd langs de kant moest beginnen. Tegen Duitsland kreeg Sisto de voorkeur.

Frank de Boer, Marc Overmars en Jeroen Slop waren bij dit duel aanwezig, maar zagen Sisto tegen de Duitsers weinig indruk maken. Nu kwam Fischer een ruim kwartier voor tijd juist voor de geboren Afrikaan in de ploeg. Ajax blijft desondanks onverminderd geïnteresseerd in Sisto, die als offensieve middenvelder, als vleugelaanvaller en als het moet zelfs als rechterverdediger kan spelen. Hij wordt beschreven als een speler met een actie, goed schot en inzicht.

Afgelopen seizoen brak Sisto definitief door bij Midtjylland, dat mede dankzij het goede spel en zeven doelpunten van de middenvelder kampioen van Denemarken werd. Volgens zijn zaakwaarnemer ziet de veelzijdige Sisto een overstap naar Amsterdam wel zitten, maar hij zal niet goedkoop worden: Midtjylland claimt al een bod van zes miljoen euro te hebben ontvangen. Het contract van Sisto bij de Deense kampioen loopt nog tot medio 2018 door.

Meer nieuws

V/d Boomen over uitspraak tegen Van 't Schip: 'Was echt een misstap van me'
1
Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
6
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
10
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
23

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties