Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax heeft twee namen bovenaan shortlist als vervanger van Onana staan'

Laatste update:

Volgens Fanatik wordt Bayindir sinds vorig seizoen door Ajax gevolgd. Ajax heeft meerdere doelmannen op het oog om Onana op te volgen, maar naar verluidt worden de doelman van Fenerbahçe en Henderson gezien als meest geschikte kandidaten. De afdeling scouting van Ajax zou over beide doelmannen uitgebreide rapporten opgesteld hebben. Volgens Britse media geeft Henderson echter de voorkeur aan een langer verblijf in Engeland, mocht hij United daadwerkelijk aan het einde van het seizoen verlaten.

Van der Sar ontkent interesse: 'Er zijn bureaus die je 2000 euro kunt betalen'

De interesse van Ajax in Dean Henderson werd in december nog door Edwin van der Sar in een uitzending van Rondo ontkend.Lees artikel

Bayindir kwam dit seizoen voor Fenerbahçe pas tot vijftien officiële optredens, waarin de 23-jarige doelman negentien treffers moest incasseren. De Turkse sluitpost liep op 30 oktober in het Süper Lig-duel met Konyaspor (2-1 verlies) een schouderblessure op en wacht nog op zijn rentree. De verwachting is dat Ajax na dit seizoen sowieso op zoek zal gaan naar een nieuwe jonge doelman.
Pasveer (38) gaat net als Maarten Stekelenburg (39) richting het einde van zijn carrière, terwijl Gorter met zijn 21 jaar in de Keuken Kampioen Divisie wordt klaargestoomd voor het grote werk.

Bayindir speelde in de jeugdopleiding van diverse clubs, om uiteindelijk door te breken bij Ankaragücü. In de zomer van 2019 maakte hij voor een bedrag van 1,5 miljoen euro de overstap naar Fenerbahçe. Hij veroverde een basisplaats en kwam in beeld bij de nationale ploeg van Turkije. De inmiddels ontslagen bondscoach Senol Günes haalde hem vorig jaar voor het eerst bij de selectie, liet hem eerder dit jaar debuteren in de vriendschappelijke interland tegen Azerbeidzjan (2-1 winst) en nam hem mee naar het EK. Inmiddels staat de teller op twee interlands voor Bayindir, wiens contract in Istanbul doorloopt tot medio 2023.

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
4
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties