Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax heeft vier miljoen euro over voor Paraguayaans international'

Laatste update:

Corinthians nam Balbuena in het voorjaar van 2016 voor circa anderhalf miljoen euro over van het Paraguayaanse Club Libertad Asunción. In zijn thuisland speelde de verdediger eerder voor Club Nacional Asunción, Club Rubio Ñú en Club Cerro Porteño de Presidente Franco. Afgelopen seizoen was Balbuena een steunpilaar in het elftal van Corinthians dat de Braziliaanse titel wist te veroveren.

In totaal speelde de rechtsbenige verdediger afgelopen seizoen 35 wedstrijden voor de Braziliaanse topclub, waarin hij 6 keer scoorde en 1 assist leverde. Mede daardoor keerde de verdediger recent terug in de selectie van Paraguay. Tot dusver heeft Balbuena vier interlands voor het Zuid-Amerikaanse land achter zijn naam staan.

Zou dit een goede versterking zijn voor Ajax?

Meer nieuws

Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
1
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
15
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
19
Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
10
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
29
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties