Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax heeft voldoende kwaliteit om vertrek Van de Beek op te vangen'

Laatste update:

"Donny ziet waar de ruimtes ontstaan en duikt daar dan in. Bij zijn doelpunt stond hij precies op de goede plek en schoot hij de bal onberispelijk binnen. Dat is een kwaliteit van hem. Op die manier is hij een belangrijke schakel in het spel dat Ajax wil spelen", aldus Boeve, die tussen 1979 en 1988 voor Ajax speelde, in De Telegraaf. Hij kan zich goed voorstellen dat Van de Beek aan aanbieding van de Koninklijke niet laat schieten. "Wanneer een club als Real Madrid je daadwerkelijk wil hebben, dan ga je. Zo'n kans doet zich immers niet vaak voor."

Ajax nam al afscheid van Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, terwijl met Lasse Schöne een andere belangrijke kracht op het punt staat te vertrekken. De Deen is op weg naar Genoa. Wanneer ook Van de Beek vertrekt is het complete middenveld van vorig seizoen verdwenen. "Wanneer je die kwijtraakt, valt er toch een speler weg met specifieke eigenschappen. Degene die Donny moet vervangen zal in het begin altijd iets minder zijn en nog moeten wennen", aldus Boeve. "Dat neemt echter niet weg dat Ajax voldoende kwaliteit in de selectie heeft om een eventueel vertrek van Van de Beek op te vangen. De spelers op het middenveld zullen dan alleen wat anders moeten staan."

Daley Blind stond vorig seizoen nog centraal achterin naast De Ligt en lijkt zich dit seizoen op te kunnen maken voor een rol op het middenveld. "Je ziet aan alles dat hij een leidende speler is, die al veel duels op topniveau in de benen heeft. Hij behoudt de rust in zijn spel, wil altijd naar voren voetballen en gaf zijn passes op de juiste snelheid. Of hij beter tot zijn recht komt als centrale verdediger of als middenvelder? Dat hangt af van de ploeg die Erik ten Hag daaromheen opstelt. Het belangrijkste is dat Blind geen jojo wordt en zich op één positie kan focussen", besluit Boeve.

Eredivisie
Vitesse
2 - 2
Ajax

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
1
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
9
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties