Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax hengelt naar vijftienjarige goalgetter: 'We willen in Madrid blijven'

Laatste update:

Ajax is volgens zaakwaarnemer Juan Pablo een van de geïnteresseerde clubs. Sacaza kwam een aantal jaar geleden met zijn ouders vanuit Honduras naar Spanje en viel daar al snel op vanwege zijn voetballende kwaliteiten: "Een tijd geleden was Ajax in Nederland een mogelijkheid, maar we laten ons niet gek maken", laat de belangenbehartiger weten in gesprek met Diez.

De Amsterdammers zijn echter niet de enige club met belangstelling en Sacaza lijkt voorlopig in Spanje te willen blijven: "Er zijn verschillende clubs die wat in hem zien en die een aanbieding hebben gedaan, maar wij willen als eerste optie naar iets in Madrid kijken. Op die manier kan hij zich hier verder ontwikkelen en hoeft hij niet bij zijn familie vandaan te verhuizen."

"We blijven rustig, omdat we met hem in Madrid willen blijven werken. Hij is een jongen voor de toekomst, zijn statistieken bewijzen dat. We hebben nog geen concrete aanbiedingen gehad, maar er is interesse van clubs uit Madrid. Het idee is om in eerste instantie naar Móstoles te gaan, waar ook Iker Casillas vandaan komt (de keeper van FC Porto heeft een eigen voetbalschool in de voorstad van Madrid, red.)"

Meer nieuws

Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
8
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Verrassende kritiek op rendement Veerman: 'Hij moet meer doen uit open spel'
10
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
17
Volendam-captain Mirani gaat door het stof na misplaatste uitspraak over Vitesse
14
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties