Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax hoopt strijd om transfervrij Belgisch toptalent te winnen

Laatste update:

De ex-speler van Lierse SK liet zich in april 2010 al vleiend uit over Ajax. "Ik heb op mijn zestiende een mooi contract van Germinal gekregen en wil hun vertrouwen niet beschamen. Maar ooit wil ik graag naar Ajax", zei hij destijds tegen Sporza. Rits liet dit seizoen al enkele malen weten na dit seizoen transfervrij te vertrekken bij de nummer dertien van België.

Zaakwaarnemer Dick van Burik is in gesprek met diverse Eredivisieclubs en technisch directeur Gunterh Hofmans zei onlangs al dat het aankomende vertrek van de 'Lukaku van het Kiel' een 'aderlating' zou zijn: "Hij zal sowieso een Europese topper worden", zei de td onlangs in Het Nieuwsblad. "Hij kan in een flits de vrije man zien en hij heeft een laatste pass. Bovendien is hij perfect tweevoetig en kan hij doelpunten maken. Hij moet alleen nog wat kracht winnen en zijn kopbalspel verbeteren."

Meer nieuws

AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
2
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Masterclass van Griezmann levert Atlético Madrid een Champions League-ticket op
2
Ten Hag ontvangt dubbele reactie van fans bij speech op Old Trafford
5
Celtic kroont zich voor de 54e keer tot kampioen van Schotland
4
Bayern neemt opzienbarend besluit en heeft trainer voor komend jaar bijna binnen
29

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties