Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax houdt dankzij Reiziger uitzicht op titelprolongatie op Future Cup

Laatste update:

Anderlecht begon sterk aan de wedstrijd en kreeg via Yari Verschaeren en Jéremy Doku mogelijkheden op een snelle openingstreffer. Brian Brobbey zorgde voor het eerste Amsterdamse gevaar, maar de zestienjarige spits kon net niet bij een voorzet van Naci Ünüvar. Voor rust had Ajax weliswaar het meeste balbezit, maar kreeg men nog geen echte kansen. In de tweede helft leverde de eerste echte kans direct een treffer op.

Brobbey gebruikte knap het lichaam en legde de bal vervolgens af op Ünüvar, waarna de veertienjarige aanvaller van dichtbij de openingstreffer tegen de touwen werkte. Vijf minuten later bracht Anderlecht alweer de gelijkmaker op het scorebord. Doku ontsnapte aan de verdediging van Ajax en rondde beheerst af. Ryan Gravenberch leek de Amsterdammers vervolgens weer op voorsprong te brengen, maar zijn treffer werd geannuleerd wegens buitenspel.

Via Venitchio Sint en Kenneth Taylor kreeg Ajax nog kleine mogelijkheden om het duel voortijdig te beslissen, maar strafschoppen moesten uiteindelijk de beslissing brengen in de halve eindstrijd. Na een misser van Taylor leek Ajax af te stevenen op een nederlaag na strafschoppen, maar Daan Reiziger keerde de op dat moment beslissende penalty van Antoine Colassin. De sluitpost van de Amsterdammers stopte vervolgens ook de inzet van Anouar Ait El Hadj, waardoor Ajax maandagmiddag de finale van de Future Cup mag spelen.

Denk jij dat Ajax de Future Cup opnieuw zal winnen?

Meer nieuws

VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
32
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
12
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
31
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
4
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties