Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Farioli noemt één ding dat hij bij Ajax-spelers wil zien: 'Dat wordt onderschat'

Laatste update:

Op de vraag welk type spelers het best past in de speelstijl van de van OGC Nice overgekomen Farioli, antwoordt hij: "Het is een beetje een onderschatte kwaliteit, maar spelers die nieuwsgierig zijn. Spelers die willen leren, die zowel ideeën willen ontvangen als delen."

"De enige manier om beter te worden, is om open te staan en te luisteren. Open te staan om je gevoelens te begrijpen en te snappen wat er allemaal gebeurt. En een ander belangrijk deel gaat over teamgevoel. Het vermogen om het individuele belang ondergeschikt te maken aan het teambelang."

De eerste taak van Farioli wordt het analyseren van de selectie, geeft hij zelf aan. "Ik kijk ernaar uit om met ze te gaan werken, om nauw met ze te gaan samenwerken. En hun reactie te zien op mijn werkwijze, want ik ga er met een open blik in, om mijn spelers te leren kennen. Pas dan gaan we beslissingen nemen."

"Ik wil het humeur van mijn spelers leren kennen: wie is er blij om hier te zijn? En om het team te helpen? Want er moet een boel gebeuren. Alle neuzen moeten dezelfde kant op staan. Het team komt op de eerste plaats. Iedereen die blijft, moet de wil hebben om Ajax weer terug te brengen naar waar het hoort."

De favoriete formatie van de trainer is 4-3-3. "Maar het gaat niet alleen om de cijfers en vormen, maar meer om de principes en het gedrag dat we op het veld willen zien", geeft hij aan.

"Het doel is om het spel te domineren en de leiding te nemen in het spel, en om ons lot in eigen handen te nemen. Daar zijn twee manieren voor: één is om de bal te hebben, twee om de bal te veroveren."

"We hebben spelers nodig die de wil hebben om hun stempel te drukken op het spel en die verantwoordelijkheid nemen en het spel naar zich toe trekken. En de wedstrijd op een positieve manier benaderen. Met in hun achterhoofd hun taken op het veld en hoe ze zichzelf op het veld profileren", besluit de nieuwe trainer.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Youri Mulder hoopt vurig op wissel bij Nederland: 'Ik mis hem in dit elftal'
2
Van der Vaart ziet absolute uitblinker bij Oranje: 'De Polen zijn bang voor hem'
8
Stekelenburg ziet in warming-up Polen opvallend signaal voor Oranje
4
Schokkende beelden: politie schiet man in Hamburg neer; ook foto wapen duikt op
0
Ronald Koeman legt uit waarom hij niet voor koppeltje Geertruida-Frimpong kiest
12
V/d Vaart: 'In Oranje is hij by far de beste, hij is ook afgevallen en fitter'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties