Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax in afwachting van deal van 25 miljoen voor felbegeerde verdediger'

Laatste update:

Gabriel is in verschillende buitenlandse media ook al in verband gebracht met Arsenal en Everton. Napoli lijkt echter de beste papieren te hebben om de Braziliaanse centrumverdediger in te lijven. L'Équipe rept over een transfersom van 22 miljoen euro, een bedrag dat door bonussen kan oplopen tot 25 miljoen euro. Gabriel arriveerde in januari 2017 bij Lille, afgelopen seizoen nog tegenstander van Ajax in de groepsfase van de Champions League. De mandekker werd tussendoor verhuurd aan Troyes en Dinamo Zagreb. Lille kan de komst van Botman pas financieren als Gabriel daadwerkelijk voor miljoenen wordt verkocht deze zomer, zo klinkt het.

Aad de Mos blikt vooruit op nieuwe Eredivisieseizoen: 'Ajax wordt niet zomaar kampioen'

Botman verlengde in maart zijn verbintenis met Ajax nog tot de zomer van 2023. "Als jeugdspeler van Ajax heb je eigenlijk maar één droom: slagen in de ArenA", vertelde hij na het bereiken van een akkoord over een nieuw contract. "Door mijn tijdelijke vertrek naar sc Heerenveen leek ik daar verder van verwijderd te raken. Maar door mijn ontwikkeling in de afgelopen acht maanden is dat doel juist dichterbij gekomen." Botman doorliep de gehele jeugdopleiding van Ajax. Speelminuten in de hoofdmacht werden de verdediger echter nog niet gegund.

Lille richt zijn pijlen naast Botman op Jonathan David, afgelopen seizoen een van de revelaties van AA Gent. Naar verluidt hebben de Fransen een eerste bod van 25 miljoen euro neergelegd voor de international van Canada, die enkele maanden geleden nog werd omschreven als mogelijke aanwinst van Ajax. De clubleiding van AA Gent denkt eerder aan een transferbedrag tussen de 30 en 35 miljoen euro. David geldt als opvolger van de onder meer door AC Milan, Internazionale en Napoli begeerde Victor Osimhen. De aanvaller was ondanks al in Napels om de faciliteiten van i Partenopei te bezichtigen. Een miljoenendeal tussen beide clubs is echter nog niet gesloten.

Ajax moet er alles aan doen om Sven Botman te behouden

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
3
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
6
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
2
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
177

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties