Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax in de wachtkamer bij Benfica voor Odysseas Vlachodimos

Laatste update:

Ajax-trainer Alfred Schreuder beschikt momenteel met Remko Pasveer, Maarten Stekelenburg en Jay Gorter over drie volwaardige keepers in zijn selectie. Pasveer (38) en Stekelenburg (39) zijn echter al aardig op leeftijd, terwijl de 21-jarige Gorter niet betrouwbaar genoeg bleek op de momenten dat hij de kans kreeg. In het beloftenelftal heeft Ajax nog een talentvolle doelman lopen in de persoon van Charlie Setford, maar de achttienjarige goalie ligt al een tijdlang uit de roulatie vanwege een gebroken pols.

Vlachodimos speelt al sinds juli 2018 voor Benfica, dat hem destijds voor 2,4 miljoen euro overnam van Panathinaikos. De sluitpost, die werd geboren in het Duitse Stuttgart, speelde tot dusver 177 officiële wedstrijden voor de Portugese club, waarin hij 70 keer de nul wist te houden. Vlachodimos, die onder trainer Roger Schmidt een vaste waarde is en naar verluidt zo'n vijftien miljoen euro moet kosten, moet bij Ajax de eerste doelman worden boven Pasveer en Stekelenburg. Laatstgenoemde keerde laatst terug van een blessure die hij opliep tijdens de voorbereiding.

Mocht er niets meer veranderen in het keepersbestand van Ajax, lijkt Pasveer dit seizoen eerste keus te blijven. Gorter kreeg de kans in de Johan Cruijff Schaal, maar was met enkele opzichtige blunders grotendeels schuldig aan de 3-5 nederlaag. Bij de seizoensouverture van de Eredivisie stond Pasveer alweer onder de lat. Gorter leek deze zomer nog even op weg naar de uitgang bij Ajax, maar volgens ESPN besloot hij na een gesprek met Schreuder toch te blijven. Ook Mark Flekken (SC Freiburg) en Ersin Destanoglu (Besiktas) werden genoemd bij Ajax.

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
4
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
15
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
6
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
36
Justin Kluivert doet open sollicitatie bij Ronald Koeman in aanloop naar het EK
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties