Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax in vergevorderd stadium met Wout Weghorst, die dolgraag naar Amsterdam wil

Laatste update:

De gesprekken tussen Ajax en Weghorst over zijn persoonlijke voorwaarden verlopen volgens Romano voortvarend. "Alle partijen hebben er vertrouwen in dat de deal tot stand zal komen", aldus de journalist.

Er volgen nog onderhandelingen tussen Ajax en Burnley, maar de Amsterdammers zijn ervan overtuigd dat het goed komt. Transfermarkt schat de marktwaarde van Weghorst op 6 miljoen euro, maar het lijkt erop dat Ajax inzet op een lagere transfersom. De in Borne geboren aanvalsleider loopt volgende zomer uit zijn contract in Engeland

Voetbal International en het Algemeen Dagblad meldden op 7 juni dat Ajax Weghorst op de korrel heeft. Volgens VI is de 31-jarige aanvaller voor een 'schappelijke prijs' op te halen in het noordwesten van Engeland.

Journalist Tim van Duijn van Voetbal International bevestigde dat Ajax heeft geïnformeerd bij Burnley naar de diensten van Weghorst. De journalist schreef daarbij dat de rechtspoot een overstap naar Amsterdam wel ziet zitten. Inmiddels lijkt het erop dat de onderhandelingen soepel verlopen.

In eerste instantie leek FC Twente goede papieren te hebben om Weghorst terug te halen naar Nederland. De aanvaller droomt er nog altijd van om een keer uit te komen voor zijn jeugdliefde. Het is mede door de interesse van Ajax twijfelachtig of Weghorst komend seizoen in de Grolsch Veste te bewonderen is. Met name op financieel vlak lijkt dat een grote uitdaging.

In de afgelopen jaren werd Weghorst verhuurd aan achtereenvolgens Besiktas, Manchester United en TSG Hoffenheim. Een vierde verhuurperiode lijkt geen optie te zijn en met het oog op het contract dat in 2025 afloopt is de verwachting dat Burnley Weghorst zal verkopen. Ajax wil toeslaan, maar niet al teveel betalen.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste Ajax-nieuws? Word nu lid van het Ajax Zone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Ajax richt pijlen op Premier League-verdediger ter waarde van vijftien miljoen
17
Vrouwelijke analist loopt in uitzending CNN Portugal helemaal leeg over Ronaldo
42
Pak 50x je inzet als het Nederlands elftal of Turkije halve finale op EK haalt!
0
Feyenoord bereikt akkoord en betaalt 2,5 miljoen voor nieuwe verdediger
41
Dani de Wit heeft nieuw avontuur gevonden en tekent tot medio 2028
14
In de wandelgangen: Ajax aast op transfervrije rechtsback met PL-ervaring
9

Meer sportnieuws

Ajax traint onder Farioli
Ajax traint onder Farioli
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties