Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax informeert nationale bonden en houdt internationals in Amsterdam

Laatste update:

Ajax Life en FOX Sports melden dinsdagavond namelijk dat Ajax besloten heeft zijn internationals die voor oefenwedstrijden naar een, vanwege de coronacrisis, tot oranje of rood bestempeld gebied hadden moeten reizen thuis te houden. De club kan deze keuze maken vanwege een wijziging in de regels van de FIFA en zou de betrokken nationale bonden inmiddels op de hoogte hebben gesteld.

Naast de Marokkaanse internationals Labyad en Mazraoui gaat het hierbij om Lassina Traoré (Burkina Faso) en Mohammed Kudus (Ghana). Laatstgenoemde kampt bovendien met lichte fysieke klachten, waardoor hij afgelopen weekend ook al ontbrak tijdens de met 1-0 verloren wedstrijd tegen FC Groningen. FOX Sports voegt overigens toe dat de Marokkaanse bond de afwezigheid van Labyad en Mazraoui 'niet helemaal begrijpt', daar de spelers meerdere malen op het coronavirus getest zouden worden.

André Onana zal wel onder de lat staan als Kameroen het opneemt tegen Japan, maar met de Galgenwaard als toneel voor deze wedstrijd hoeft hij niet ver te reizen. Datzelfde geldt voor Edson Álvarez, die met Mexico in de Johan Cruijff ArenA tegen het Nederlands elftal oefent en daarna in het Cars Jeans Stadion van ADO Den Haag tegen Algerije speelt.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties