Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax is de veel grotere club, waarom spelers zo'n stap misgunnen?'

Laatste update:

"Feyenoord staat nu nog maar vier punten achter nummer twee AZ hè", vertelt Van der Meijde aan VTBL. "Toen ik vlak na zijn opstappen met Jaap Stam sprak, was het seizoen voorbij. Moet je nu eens kijken!" De oud-speler weet wie de sleutel van het succes in handen heeft. "Dit is allemaal de verdienste van Dick Advocaat. Het is zo ontzettend belangrijk dat de sfeer goed is binnen een ploeg... Onderschat dat niet. Dick krijgt dat voor elkaar."

Transferprofiel - Hakim Ziyech

Van der Meijde snapt niet dat de AZ-leiding bezwaren heeft tegen het eventueel verkopen van Stengs en Boadu aan Ajax. "Ik lees dan dat AZ Calvin Stengs en Myron Boadu het liefst niet wil verkopen aan Ajax. Maar dan vergelijken ze zich wéér met Ajax. Dat gaat niet en is onzin", zo oordeelt hij. "Ajax is de veel grotere club en speelt volgend seizoen weer op het hoogste Europese niveau. Waarom zou je spelers zo'n stap dan misgunnen?"

Dat Ziyech bij Ajax vertrekt is voor Van der Meijde niet meer dan logisch. "Het is tijd voor hem om weg te gaan. Hakim is klaar hier, hij moet de volgende stap zetten. In de Eredivisie zijn het trainingspartijtjes voor Ziyech. Het is logisch dat hij nieuwe tegenstand zoekt. Die heb je toch nodig als topsporter." Chelsea als nieuwe club had hij evenwel niet verwacht. "Ik vind dat geen topploeg en ook geen stabiele club. Ik had eerder Bayern München of iets van die grootte verwacht."

Zie jij Calvin Stengs en Myron Boadu naar Ajax vertrekken?

Meer nieuws

VZ Kort: FC Utrecht langer door met routinier Jens Toornstra
77
Eredivisie-clubs opgelet: Tjaronn Chery komende zomer op te pikken
5
'Zoekend Ajax en PSV sturen scouts af op Europese halve finale'
8
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
67
Footy Headlines lekt 'artistiek en uniek' uitshirt van Ajax voor komend seizoen
31
Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties