Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax is een topclub waar ik me kan laten zien in Europa'

Laatste update:

Gudelj vindt het niet erg dat de vakantie erop zit en het voetbal weer begint, zegt hij. Bovendien heeft hij lang uitgezien naar zijn begin bij Ajax en dus staat hij te trappelen. De meeste van zijn teamgenoten heeft hij inmiddels al wel leren kennen, geeft hij aan in een interview op de clubwebsite. Ook sprak hij recent Miralem Sulejmani en Marko Pantelic, net als hij van Servische komaf en beiden met een verleden bij Ajax.

"Ik heb Sulejmani anderhalve maand geleden gesproken. Hij had gehoord over mijn overgang naar Ajax. Hij was blij voor me en sprak enorm positief over de club. Voor Pantelic geldt hetzelfde. Hij vertelde me dat deze stap goed was voor mij. Verder zei hij dat ik er aan toe was om een stap hoger te gaan voetballen. Ajax is een topclub waar ik mezelf kan laten zien in Europa", zegt de 23-jarige Gudelj trots.

De middenvelder, die twee seizoenen uitkwam voor AZ en voor die tijd vier jaar de kleuren van NAC Breda verdedigde, geeft aan zeer uit te zien naar de voorrondeduels in de Champions League. Als nummer twee van Nederland begint Ajax straks in de derde voorronde van het miljardenbal: het zal twee ronden moeten overleven om terecht te komen in de groepsfase.

"Het is voor mij persoonlijk iets nieuws in mijn carrière. Ik heb wel UEFA Europa League gespeeld met AZ, maar dat is geen Champions League. Van alle mooie dingen waar ik naar uitkijk is dit wel het mooiste. We hebben een goede ploeg en er zijn goede spelers bijgekomen. Dus wat dat betreft heb ik er enorm veel vertrouwen in", aldus Gudelj. In zijn debuutjaar bij AZ speelde hij met zijn club in de Europa League en werden de kwartfinales bereikt.

Denk jij dat Nemanja Gudelj een waardevolle aankoop zal blijken te zijn?

Meer nieuws

Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
24
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
11
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
0
Live meepraten in de Serie A: Sassuolo - Inter
0
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
9

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties