Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax is eigenlijk de 'feeder club' van Tottenham Hotspur, 'let's face it''

Laatste update:

"Ze hebben een kans. Tottenham speelt tegen Ajax, dat eigenlijk hun 'feeder club' is. Let's face it. Ze hebben vier ex-spelers van Ajax in hun selectie. Ajax heeft het briljant gedaan, ze hebben een jonge ploeg en openen de ogen van Premier League-clubs met hun filosofie. Maar in mijn ogen is Tottenham de favoriet in dit tweeluik. Ik verwacht dat ze er klaar voor zijn en dat ze aan het langste eind zullen trekken", zo voorspelt Sherwood in gesprek met Talksport.

"Voor beide ploegen is dit de beste kans ooit om de Champions League-finale te bereiken. Het is een massive game, de grootste wedstrijd in het leven van deze jonge mannen", vervolgt de vijftigjarige oefenmeester. "De situatie is een beetje te vergelijken met die van Liverpool. Iedereen schreef ze af in de groepsfase en in de wedstrijd tegen Manchester City, waarin de VAR hen in de 95e minuut heeft gered. Nu schrijft iedereen Tottenham weer af, maar ik geloof dat ze naar de finale gaan."

"Mauricio Pochettino zegt misschien dat het een beetje vergezocht is dat Tottenham de Champions League kan winnen, maar daar ben ik het niet mee eens. Ze hebben een elftal dat op een goede dag iedereen kan verslaan. Het zou aparter zijn als Ajax, hun feeder club, de Champions League wint. Als je in het begin van het seizoen had verteld dat Tottenham de finale kon halen ten koste van Ajax, was je uitgelachen", besluit Sherwood.

-
Bereikt Ajax de finale van de Champions League?

Meer nieuws

Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
2
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
7
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
22
Door vuurwerk verminkte PSV-fan doet zijn verhaal: 'Ik mis tweeënhalve vinger'
91

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties