Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax is na eerder afgewezen bod van 20 miljoen weer bereid te praten'

Laatste update:

Het Duitse medium bericht dat Dest zijn zinnen heeft gezet op een zomerse overstap naar een topclub en daarom graag naar Bayern wil verkassen. Vanuit de Johan Cruijff ArenA was er de afgelopen weken sprake van 'radiostilte', maar inmiddels hebben de Amsterdammers zich weer bereid getoond om in gesprek te gaan met de Duitse grootmacht.

Transferadvies Van de Beek van oud-leermeester bij Ajax: 'Daar moet hij stappen maken'

Omdat ook Bayern zich weer op andere zaken dan de coronacrisis kan richten, is de verwachting dat de twee partijen in de aankomende periode de onderhandelingen zullen vervolgen. Sky benadrukt dat eerder berichten die stelden dat Dest hoe dan ook nog een seizoen bij Ajax blijft niet op waarheid berusten: op dit moment zouden alle opties nog open zijn.

Hoeveel Ajax voor Dest wenst te ontvangen is nog niet helemaal duidelijk. Bayern had in januari twintig miljoen euro over voor de negentienjarige vleugelverdediger, maar dat bedrag werd destijds door directeur voetbalzaken Marc Overmars naar de prullenbak verwezen. Bayern werd eerder deze week overigens ook in verband gebracht met de komst van Barcelona-rechtsback Nélson Semedo. Hij zal met een transfersom van vijftig miljoen echter fors duurder uitvallend dan Dest.

Denk jij dat Sergiño Dest volgend seizoen voor Bayern München speelt?

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
5
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
20
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7
Curieuze uitspraak Ajax-trainer Van 't Schip jaren na dato geopenbaard
18

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties