Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax is naar mijn mening gewoon niet goed genoeg'

Laatste update:

Keizer heeft er voor woensdag 'een hard hoofd in': "Ajax is naar mijn mening gewoon niet goed genoeg", zegt de voormalig aanvaller in het Algemeen Dagblad. Volgens Keizer kan Celtic tegenwoordig ook voetballen, omdat Ajax veel ruimte weggeeft. "Dat zag je aan Vitesse zaterdag. Ajax zet met de voorhoedespelers druk, maar de middenvelders blijven daarbij achter, waardoor er grote gaten ontstaan."

Volgens Keizer is er weinig aan de hand als de Ajacieden eens een mannetje voorbij spelen: "Maar dat zag ik tegen Vitesse niet. De laatste drie competitiewedstrijden thuis, tegen PEC Zwolle, RKC en Vitesse geven me sowieso geen vertrouwen op een goede afloop." Dit waren overigens niet de laatste drie thuisduels van Ajax: de wedstrijd tegen PEC dateert al van 14 september en daarna speelden de Amsterdammers nog thuis tegen FC Volendam, Go Ahead Eagles en FC Utrecht.

-
Denk je dat Ajax woensdag wint van Celtic?

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties