Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ajax is ook akkoord met Daramy zelf; afspraak over wedstrijd van donderdag

Laatste update:

Ajax troeft het eveneens geïnteresseerde Club Brugge af met de komst van Daramy, die voor vijf seizoenen gaat tekenen. De onderhandelingen tussen Kopenhagen en Club zijn gestaakt. "We hebben met Club gesproken en gehoord hoe zij erin staan", reageert Daramy zondagavond in de Deense pers. "Ik wil niet ontkennen dat ze een goed plan voor me hebben opgesteld, waar ik blij mee was. Maar daarna deed Ajax een beter bod. We weten dat de club (Kopenhagen, red.) graag een hoge transfersom ziet. Het wordt een grote stap. Ajax is een grote club met veel goede spelers, het is een club die continu nieuwe talenten oppikt."

Erik ten Hag, de trainer van Ajax, reageert op de verwachte komst van Mohamed Daramy.

Daramy, die het levenslicht zag in Denemarken en wiens ouders uit Sierra Leone komen, werd op veertienjarige leeftijd aan de jeugdopleiding van FC Kopenhagen toegevoegd en werd al vrij snel een sensatie. Zo was hij een jaar later al topscorer van de Onder-17 en was hij daarna met 16 jaar en 263 dagen de jongste debutant ooit in het eerste. Hij luisterde zijn debuut in een bekerduel meteen met een doelpunt op. Zijn competitiedebuut maakte Daramy in december 2018. De teller van de aanvaller, die uitkomt voor Denemarken Onder-21, staat op 17 goals in 92 officiële duels.

Zijn ploeggenoot Jonas Wind gaat hem in ieder geval missen, zegt hij na de wedstrijd tegen SonderjyskE (2-0 zege), waarin Daramy een assist gaf. "We kunnen allemaal zien welk niveau hij aantikt en ook hoe hard hij werkt om zijn verdedigende taken uit te voeren. Het is een genot om naar te kijken. We zullen moeten afwachten wat er gaat gebeuren, maar het is een fantastische speler", vertelt Wind in gesprek met Canal9.

Deense media maakten zondagmiddag al melding van het aanstaande akkoord. Een van de voorwaarden in het akkoord tussen de clubs zal zijn dat Daramy nog van de partij is als de Denen het donderdag in de Conference League opnemen tegen Sivasspor, zo werd bericht in Denemarken. Het team van Jess Thorup won afgelopen donderdag met 1-2 in Turkije. Ajax bevestigt die details over het akkoord niet in het persbericht, maar de overeenkomst wordt wel bevestigd door De Telegraaf. De komst van Daramy wordt daardoor op zijn vroegst vrijdag gecommuniceerd.

Doet Ajax goed aan de komst van Mohamed Daramy?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
1
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
12
Taylor kijkt direct na wedstrijd op zijn telefoon: 'Ik had appje van Jade Anna'
1
Ongelofelijk maar waar: Ten Hag verliest Harry Maguire aan een spierblessure
7
Live meepraten in de Eredivisie: Feyenoord - PEC Zwolle
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties