Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ajax is op de hoogte en speurt de markt al af'

Laatste update:

De Telegraaf schrijft woensdagmorgen dat Manchester United een compleet nieuwe as wil. De Engelse grootmacht raakt keeper De Gea vermoedelijk kwijt aan Real Madrid en als dat deze zomer al gebeurt, wendt men zich waarschijnlijk tot Ajax om Cillessen te kopen. Hugo Lloris van Tottenham Hotspur is ook een optie voor Louis van Gaal. In de verdediging is overigens eveneens een Nederlandse naam in beeld.

De voorkeur gaat zoals bekend uit naar wereldster Sergio Ramos van Real Madrid. Mocht het niet lukken hem te strikken, dan geldt Stefan de Vrij van Lazio als het alternatief. De Vrij stapte vorig jaar zomer over van Feyenoord naar Rome. Op het middenveld wordt Morgan Schneiderlin genoemd, waarbij Jordy Clasie een tweede mogelijkheid is. Daarover berichtte Voetbal International woensdag ook al.

Voorin is Manchester United er nog niet helemaal uit. Harry Kane wordt genoemd, de topscorer van Tottenham Hotspur, maar Van Gaal lijkt er nog niet uit wat hij exact wil met zijn voorste linie. Assistent-trainers Ryan Giggs en Albert Stuivenberg zijn in elk geval druk in de weer voor hun baas. Dat bevestigt Giggs in de ochtendkrant. "Als er spelers beschikbaar komen die bewezen winnaars zijn, dan yeah, let's go and get them. Ik weet zeker dat we de hele as gaan vervangen."

Voor welke keeper zou jij gaan, als je het voor het zeggen had?

Meer nieuws

Arne Slot komt met eerste reactie na aankondiging transfer naar Liverpool
3
Babangida laat in videoboodschap van zich horen na mooie actie Vitesse en Ajax
1
'Naar Ajax? Ik zou het nooit doen als ik hem was. Dat gekkenhuis...'
11
Slot verlaat Feyenoord voor Liverpool en wordt duurste Nederlandse trainer
17
VZ Team van de Week: Feyenoord hofleverancier na afscheidswedstrijd Arne Slot
8
Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties